Tuesday, 31 May 2011

and somewhere behind the dark woods i saw this dream-like, beautiful and lonely figure that i'd never seen before yet i already knew him.

_DSC2217

umberto is the latest addition to a series of images that i've been working on.
i think there is a storm brewing somewhere in my head. more will follow.

9 comments:

JEN-SKA said...

No on myrsky miunkii päässä ku tuota kuvaa katsoo!!! Voin kertoa, että mallin persoonallisuus jää toisarvoiseksi seikaksi mun silmien läpi tiirailtuna ;)

Kuvan pehmeys vielä lisää kiinnostusta, sitä on tutkittava erityisen tarkasti.

HUH!

mikko said...

hei JEN-SKA,
kiva kun tykkaat, tuo osa sellaista suurempaa kokonaisuutta jota oon tyostanyt melkein vuoden, katotaan mihin se viela paatyy.. mutta sita tulin kertoilemaan etta minun mielestani mallin persoona ja persoonallisuus on yksi kuvan tarkeimpia ominaisuuksia; jos malli ei luota kuvaajaan ja/tai uskalla heittaytya kuvattavaksi tai antaa kuvaan itsestaan mitaan niin lopputulos jaa aina vahintaankin ontohkoksi (onkohan tuo oikeastaan sana?). mina olen ollut siina suhteessa kovin onnekas etta olen aina saanut tyoskennella rohkeiden ja vahvojen persoonallisuuksien kanssa jotka tekevat aina parhaansa ja siina samalla tekevat minun tyoni kovin helpoksi.

Sugar Kane said...

Hear, hear elikkä samaa mieltä tuosta kuvaajan ja kuvattavan luottosuhteen pakollisuudesta onnistumiselle. Ps. Kiva masu hänellä.

Anonymous said...

Minkälaista sarjaa teet ? Umberto on loistava malli.
kuvaajasta en voi sanoa samaa...kaikki otokset on epä tarkkoja..se rupeaa pidemmän päälle häiritsemään.

JEN-SKA said...

Mikko, hyvin totta varmasti, mitä sanot tosta kuvaaja-mallisuhteesta. Mun heitto nyt kertokin vaan musta mutta mun mielestä se, että saat tällaisia kuvia, kertoo paljon hyvää sinusta, kun saat mallille noin hyvän fiiliksen.

<3

mikko said...

ah, ok.
no sitten.
kiitti jen-ska!

Anonymous said...

Ammatti mallien tehtävä on näyttää kuvissa hyviltä + tehdä sitä mitä sanotaan...
ei se nyt kuvaajalta paljoa vaadi..

JEN-SKA said...

Muista ottaa kohteliaisuutena se, että olet niin ihana, että kateelliset ihmiset käyttävät aikaa typeriin kommentteihin <3

jenniey said...

voi sä olet ihana, mikko :)